Om oss

Pragmakon AB är ett ungt och expansivt teknikkonsultföretag grundat 2021.

Vår affärsidé är att vara en partner som levererar tjänster inom automation och kännetecknas av erfarenhet och bred kompetens där resultat, engagemang och nytta för våra kunder är viktiga ledord.

Våra erfarna ingenjörer har arbetat med automation i andra sammanhang och samlat en bred erfarenhet från olika branscher och projekt.

Många av våra medarbetare har varit verksamma i mer än 25 år och är specialister på att leverera automationssystem och tillhörande IT/OT-infrastruktur.

Pragmakon är ett leverantörsoberoende företag där vi fokuserar på att leverera system som ger våra kunder anpassade lösningar med högsta kvalitet och säkerhet.

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar från idé till färdig och driftsatt anläggning parallellt med enstaka tjänster inom automation och säkerhet.

Några av våra kunder som vi levererar våra tjänster till är Trafikverket, Stockholm Stad, Stockholm Exergi, Astra Zeneca, Norrvatten, Trafikkontoret, Statens fastighetsverk, Vasakronan, Facebook och Telia.

Våra tjänster inom automation omfattar allt från idé till driftsatt system med tjänster som programmering och driftsättning av PLC/SCADA/DCS-lösningar, IT/OT-säkerhet, projektledning, systemering, IT/OT-säkerhet, projektering, maskinsäkerhet – CE-märkning, elkonstruktion, utbildning och dokumentation.

 

Våra medarbetare